3D Printet Byggeri

Jeg har netop afsluttet min uddannelse som Bygningskonstruktør og i den forbindelse skulle jeg skrive et speciale. Her syntes jeg at muligheden var oplagt til at forene mit erhverv og hobby og skrive om 3D printet byggeri. Der skal lyde en stor tak, til alle parter der har hjulpet, og jeg har valgt at offentliggøre min rapport, så alle interesserede kan læse med. Enjoy!

3D Printet Byggeri

I korte træk undersøger rapporten om en mulig fremtid indenfor 3D printet byggeri. Hvilke fordele og ulemper er der ved teknologien og kan den konkurrere med det traditionelle byggeri i Danmark.

Rapporten er komplet, det vil sige at alle informationer og bilag findes der inde. Som en lille disclaimer kan jeg ikke garantere at alle informationer er 100% korrekte, og sikkert er op til debat, og du må gerne bruge rapporten ligeså meget du vil, så længe du kreditere mig og henviser til denne side.

Som altid, så tager jeg gerne imod spørgsmål i kommentarfeltet nedenunder 🙂

Og ja.. Det er den her shady “download now” knap du skal trykke på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *