Sinusbot Installations Guide

SinusbotDet kan godt være bøvlet at installere Sinusbot, hvis man ikke er helt vandt til computer. Så jeg har lavet denne setup guide der viser dig hvordan du får den sat op og køre. I guiden beskriver jeg selve installationen, men også hvordan du får Youtube Download funktionen til at virke. Hvis du ikke ved hvad Sinusbot er, så vil jeg anbefale dig at læse min anden artikel ud om denne fede add-on til TeamSpeak. Se min overview artikel her

Sinusbot Installations Guide

Inden vi begynder skal vi have hentet nogle ting først, før vi kan installere botten. Sørg altid for at hente de nyeste versioner. Mine links kommer direkte fra udgivernes hjemmeside, så de burde altid være up-to-date.

Sinusbot 64 bit til Ubuntu / Debian / ArchLinux og Linux

Sinusbot 64 bit til Windows

Hvis du ønsker at bruge Youtube download funktionen skal du også hente:

Python 3.5.1 til Windows

Python 3.5.1 til Linux

Youtube-dl til Windows

Youtube-dl til andre styresystemer

Step-By-Step

  1. Det første vi skal gøre er at installere botten på din computer. Dobbeltklik på sinusbot-win-0.9.8.6 og følg installationsguiden.
  2. Træk så youtube-dl.exe filen ind i din installationsmappe. C:\sinusbot\ og dobbelklik på filen. Der kommer en sort skærm som forsvinder igen.
  3. Herefter skal du åbne config filen med Notepad eller notesblok og ændre YoutubeDLPath = “” til YoutubeDLPath = “C:\\SinusBot\\youtube-dl.exe” HUSK dobbelt \\. Gem filen og luk. Dobbeltklik på Sinusbot 0.9.8 på dit skrivebord.
  4. Åben din browser og gå til http://127.0.0.1:8087 – Default login er admin og passwordet er foobar – Du nu logget ind på webinterfacet til din bot.
  5. Gå til Settings – Instance Settings: Her skal du gi botten et navn og IP’en til din TeamSpeak server. Herinde kan du også Sticky botten til en channel og andre små konfigurationer.


Nu botten installeret på din server. Under Info – Commands, kan du finde de commands som du kan bruge til at styre botten med fra TeamSpeak chatten. Til at starte med vil jeg anbefale dig at bruge !register <nickname> Det tilføjer din TeamSpeak Client med bottens webinterface. Under User Accounts kan du så give dig selv de rettigheder du vil have, og ændre dine venners rettigheder til at styre botten med.

Ude i Music kan du uploade sange til botten, samt lave playlister. Hvis du vil spille en Youtubesang skal du bruge !yt <youtubelink> og !ytdl <youtubelink> gør at du gemmer sangen til din bot så den kan spilles igen. 

Jeg håber du kunne lide guiden og fandt den brugbar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *